2013. október 13., vasárnap

Film, képek, máserri....

Üdv fiúk, lányok!
A CSAPAT(caps lock:off) péntek délután 15 óra tájékában összegyűlt Tiborunk autójában és elkezdtük forgatni, ötletelni, vidámkodni, dolgozni, néhányan edzeni, interjúzni és ami talán a legfontosabb, hogy mindezt együtt. Az idő nagyszerű és szerencsére nem hátráltatott minket a munkában ( na jó a Gyomaendrőd tábla fotózásánál egy picit igen, a verőfényes napsütés) sem eső, sem cunami, sem semmi. Az iskolában való találkozásunk után a mentorunkkal elkezdtük felvenni az interjúk egy részét, majd jöttek az autós jelenetek és Zsiga és Tibi edzése valamint Viktor dekázása az iskola udvarán.Ezen jelenetek felvétele után ki-ki ment a maga útjára és készült a további eseményekre. Este szemtanúi lehettünk a csúfos 8-1nek, de ez igazából nem szegte kedvünket és másnap  egyáltalán nem voltunk meglepve, hogy szövetségi kapitányunk, Egervári Sándor lemondott posztjáról (ByeAlex...háhá)
Apropó másnap, a TEAM 5 tagja belefogott újra a közös munkába és egymás kikérdezgetésébe, valamint a végső simításokba, a 6. tag pedig egy pihetető Welness-Fitness hétvégére lett befizetve társai jóvoltából  valahol a Mátrában ........ na jó nem, Viktor középfokú angol nyelvvizsgán vett részt, ezért nem tudott közösen dolgozni a többiekkel szombaton.
A mai napon már felkerült jutúb(youtube) csatornánkra a bemutatkozó kisfilmünk, és szerencsére a feedback-ek elég pozitívak, de azért még pár lájkot vagy megosztást nem veszünk rossz néven (!).
És, hogy legyen egy kneres poén:
Egy fiatal férfi munkát k(n)eres és egy  álláshirdetésre jelentkezik, mint favágó.
- Uram, milyen referenciamunkát tud felmutatni, hogy elnyerje az állást?
- Hát ööö, a káláhári erdőt!
- Uram, a Kalahári az nem erdő, hanem sivatag!!!
- Mosmá!

Zárom is  mondandómat, mindenkinek Jó éjszakát( Jó8) és sok szerencsét a jövőhétre!
.
.
.
ja és a hétfőt túlélni ér!!! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése