2013. október 16., szerda

Kapatom csapitányaként, avagy bégre vlogolok?

Neeem, nem vlogolok. Akik azt gondolták a címet látván, hogy "na végre Benji vlogol", hát le kell, hogy törjem őket. Meghagyom ezt a műfajt a szerény véleményem szerint 2 legnagyobb magyar vloggernek Szirmai Gergőnek (,,Ha franciául beszélsz az olyan, mintha selymet hánynál.") és Dancsó Péternek (Az egyik, ha nem a legnagyobb magyar time lapse specialista ). A fonémák, vagyis morfémák, ja nem mégis csak fonémák (Vigyázat iróniaveszély, ugyanis mentorunk magyartanár, én pedig pár hónapon belül érettségizek. Lényeg a lényeg, kenjük a magyart, mint Móricka anyukája a vajas kenyeret, hogy fia el tudja végezni a 'vajon a macska úgy is a talpára esik ha a hátára kötöm a vajas kenyeret'.), szóval a fonémák felcserélése a csapatban kezdetben kialakult fejetlenségre akart utalni (hűha, mögöttes jelképes tartalom, Ady, szimbólumok, metaforák, na jó azért ennyire nem, de még mindig kenjük a magyart). Nagy nyugalommal, a napi 7 óra után bicónkra felpattanva jöttünk haza, hogy "na nézzük már meg azt az 'onlájn' demokráciás izét, mit kell összeütünk. Öszzeütni? Haha, na persze! (most már nevetünk az egészen, akkor nem volt ilyen vicces) 2 hét alatt csináljuk komplett közösségi médiás hálózatot, írjunk belső szabályzatot, fotózzunk (na végre valami csudijó feladat) és mindemellett forgassunk (szívem csücske) filmet a csapatunkról.

Vályúhoz emberek! Dicsőséges csapatkapitányhoz méltóan kiálltam a gyomai és endrődi halom között kiemelkedő Gyendrődi-dombra, majd megfújtam csatakürtömet (plusz egy-két epic, a Trójába is Brad Pitt szájába beleillő "hozzám emberek" csatakiáltás), majd rendre Tibi észak, Zsiga nyugat, Viktor kelet, Balázs pedig dél felől megérkezett hozzám. Na jó Benji most állj, le, Dream OFF (nem kéne annyi Aerosmith-t hallgatni). Az igazság az, hogy írtam a srácoknak, hogy gáz van, kicsit sietnünk kéne, gyűljünk össze a Gyendrődi-dombon, ha meglátjátok az égi jelemet. True story! Begyszó! Esküszöm!...Na jó, igazából nincs is Gyendrődi-domb,...meg instant égi jelküldő iSky alkalmazás sincs a telómon.

Tehát, csapat együtt, kamera az oldalamon, állvány a hátamon, Tibi a bécijével már kint parkol, minden kész, az alkotmányt meg majd megírják a srácok, haha. Na jó (nem tudom feltűnt-e, de furán sokszor használom ezt a 2 morfémát(?) így együtt, hm érdekes, na mindegy, lényeg, hogy kenjük a magyart), ez sem igaz, de csak az alkotmányos része. Lényeg a lényeg (ez a szófordulat is volt már, ejnye-bejnye, szóismétlés, ugyebár kenjük a magyart), minden feladattal időben elkészültünk, ezekről most nem írnék, a srácok korábbi posztokban már megtették. (3 kattintás visszafele és elolvashatóak ezek is a blogon, ha csak nem valakinek az egere az enyémhez hasonló betegségben szenved, mert akkor 4-végtelen kattintást igényel, vagy még többet)
Most pedig itt állunk, a 2. forduló előtt, majdnem az első fordulóhoz hasonló (vigyázat kockanyelv-veszély) első reakcióval: asdasdasdasdasdasdasdasd. Bár ez már elmúlt, asdasd, mondom elmúlt...(hatásszünet), na azért! Feladatként az önkéntesedést választottuk, egy remek helyszínen, de erről majd jövő héten, nem akarom lelőni a poént. Egy Kneres mindenkiért, mindenki egy Kneresért! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése