2013. november 18., hétfő

Irdatlan promó a 'kicsik' mellett

Üdv fiúk, lányok!

Nem, nem engedtük be azt a bizonyos falovat a kapuinkon belül, de még nem is törték fel az e-mail címünket ezek a furfangos Knertészek. De akkor is mai blogunk a Knertészek csapatáról fog szólni, "De mér' ?", ezt a kérdést most nyilván mindenki feltette magában. Elsősorban Lili, Lizi, Csenge, Zita néni, Tomi és Zsolti miatt
( najó ez így túl egyszerű és semmitmondó lenne).
Ma 3 tagja a csapatnak, név szerint: Zsigi, Tibi és Viktor egy 'Szólj bele programon' vettek részt, a holnap nap folyamán Benji és Balázs(Bazsó) is ugyanígy tesznek, valamint a Tanár úr repetázik egyet.( A napokban erről egy bejegyzés is születni fog, miután mind a hat csapattag jól beleszólt.) Na de ez hogyan kapcsolódik a bloghoz és a Knertészekhez? Úgy, hogy a nap végén feltették nekünk azt a kérdést, hogy " Mit viszel haza ma innen?" (erre a vicces KID-es diák persze azt válaszolja , hogy 3 szelet 'szóljbeléspizzát') , de csapatunk mégis inkább a csapatban dolgozás tényét, a másikkal való együttműködés kényelmes, ámbátor cseppet sem haszontalan fogalmát. Ez ügyből kifolyólag, szeretnénk népszerűsíteni, az amúgy is népszerű Knertészek csapatát, ezt annak fejében tesszük, hogy tudjuk róluk azt az elnyűhetetlen állítást, hogy kapitányuk megdolgozik a sikerért, nap, mint nap blogol, tervet készít, ezt tölt fel, azt tölt fel, egyebek mellett Ő az, aki szinte mindig elsőként reagál bejegyzéseinkre, valamint 'lájkolja' azokat.
Térjünk át Zsoltira(mocorgó,  zsibi, zsiborgó, moci, újabban pocakos) , Ő sem bánik szűk markúan a bejegyzésekkel és ha jól tudjuk, órákon át dolgozott a csapatuk logóján.
Állj..állj...állj!!! Ők tényleg egy csapat, nem beszélhetek róluk egyénenként, hát jó akkor mutassuk be őket csapatként!
Nem titkolt szándékuk hogy a pólókat befogják tesizni, na hogy is van ez??? Ezek a trikók, azért közülük egy-kettőnek igencsak bő, pár darab négyüteműnél vagy ugrálókötélnél lenne ne mulass( na meg persze 'perecelés').
Tiszteljük őket a mindennapos blogolásuk miatt, hiszen ez rengeteg energiát és munkát igényel.
Csodáljuk azért őket, ahogyan ilyen fiatalon mekkora O:DAadással és lelkesedéssel állnak ehhez a versenyhez .
Az eddigi feladatokat  felnőtteket meghazudtoló kreativitással oldották meg, nem is beszélve a fergetegesen sikerült Játszóházról.
Úgy gondoljuk, hogy a sok csapat közül a Knertészek azok, akik az egyik legjobban megérdemlik azt a brüsszeli utat.

Visszatérve a "De mér'?" kérdésre, ez most biztos furcsán fog hangozni ....csak úgy.
Hogy tovább fonjam a szálakat, egy nemes cél mellett, a Kneresek mindig ott állnak.


"Nem 'S' a cél, hanem 'XXL"
                                           -Punnany Massif


Nyugodalmas Jó éjszakát mindenkinek! (Kneresek)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése